Talentarena

logo_talentarena

Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Laatst bijgewerkt op 31/07/2023

Lees deze algemene voorwaarden zorgvuldig door voordat u gebruik maakt van de diensten van Talentarena. Door onze website te gebruiken en onze diensten te boeken, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

1. Online Boekingen en Betalingen

1.1. Door online een kantoor- of vergaderruimte te boeken bij Talentarena, gaat u akkoord met de opgegeven prijzen en betaalmethoden. Betalingen moeten vooraf worden voldaan via de aangeboden betaalopties op onze website.

1.2. Bij het maken van een boeking moet u zorgen voor accurate en volledige informatie. Talentarena is niet verantwoordelijk voor problemen of vertragingen als gevolg van onjuiste gegevens die zijn verstrekt tijdens het boekingsproces.

1.3. Eventuele kortingen, aanbiedingen of promoties zijn alleen geldig gedurende de aangegeven periode en onderhevig aan specifieke voorwaarden.

2. Annuleringen en Wijzigingen

2.1. Annuleringen van boekingen moeten tijdig worden gemeld aan Talentarena. Het annuleringsbeleid is afhankelijk van het type boeking en wordt vermeld tijdens het boekingsproces.

2.2. In het geval van annuleringen binnen de toepasselijke termijn, zal Talentarena het verschuldigde bedrag terugbetalen, minus eventuele administratiekosten.

2.3. Wijzigingen in boekingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen aanvullende kosten met zich meebrengen.

3. Gebruik van de Ruimtes

3.1. De gehuurde kantoor- en vergaderruimtes moeten worden gebruikt voor het aangegeven doel en binnen de toegewezen periode.

3.2. Huurders zijn verantwoordelijk voor het schoon en netjes houden van de gehuurde ruimtes en het naleven van de geldende huisregels van Talentarena.

3.3. Het is huurders niet toegestaan om de ruimtes te gebruiken voor illegale, onethische of overlast veroorzakende activiteiten.

4. Aansprakelijkheid

4.1. Talentarena is niet aansprakelijk voor enig verlies, schade, letsel of ongemak dat voortvloeit uit het gebruik van onze diensten of faciliteiten.

4.2. Huurders zijn verantwoordelijk voor hun eigendommen en persoonlijke bezittingen die in de gehuurde ruimtes worden achtergelaten.

5. Intellectueel Eigendom

5.1. Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en materialen op onze website zijn eigendom van Talentarena of zijn gelicentieerd aan Talentarena. Het is niet toegestaan om deze inhoud te kopiëren, reproduceren, wijzigen of verspreiden zonder schriftelijke toestemming van Talentarena.

6. Wijzigingen in de Algemene Voorwaarden

6.1. Talentarena behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden van kracht zodra ze op deze pagina zijn geplaatst.

7. Toepasselijk Recht

7.1. Deze algemene voorwaarden zijn onderhevig aan de wetten van België. In geval van geschillen of juridische procedures met betrekking tot onze diensten, is de bevoegde rechtbank in België van toepassing.

Contact

Als u vragen heeft over onze algemene voorwaarden, neem dan contact met ons op via gent@talentarena.be

Scroll naar boven