Talentarena

logo_talentarena

Meeting Rooms

Per uur, 1/2 dag of volledige dag

Organiseer uw meetings in stijl.

Hoogwaardige vergaderruimtes met catering opties

Of u nu een belangrijke zakelijke bijeenkomst, een trainingssessie of een creatieve brainstormsessie organiseert, onze vergaderruimtes zijn perfect geschikt voor productieve en succesvolle bijeenkomsten.

Professioneel ingerichte vergaderruimte met state-of-the-art audiovisuele apparatuur

Ruimtes voor diverse doeleinden

De voordelen van onze vergaderruimtes.

Een kleine bespreking met enkele collega's, een workshop organiseren of een grotere presentatie geven, we hebben vergaderruimtes beschikbaar in verschillende groottes en opstellingen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Modern en technisch uitgerust

Onze vergaderruimtes zijn voorzien van moderne audiovisuele apparatuur, draadloze presentatietechnologie en snelle internetverbindingen.

Flexibele boekingsmogelijkheden

Of u nu een korte vergadering of een volledige dag nodig heeft, onze vergaderruimtes zijn beschikbaar voor flexibele huurperiodes, inclusief avonden en weekends.

Ontbijt en catering

Maak gebruik van onze ontbijt en catering service om uw vergadering compleet te maken. Geniet van heerlijk ontbijt of een uitgebreide lunch om uw team of klanten te verwennen.

Wij begrijpen de behoeften van moderne ondernemingen.

Flexibele formules voor bedrijven van alle formaten.

Ondek onze flexibele en professionele kantoor- en vergaderruimtes op maat voor elke onderneming. Organiseer bijeenkomsten met hoogwaardige faciliteiten en culinaire verwennerij.

Moderne kantoorruimte

Openspace werkplek

Nu reserveren

Scroll naar boven