Talentarena

logo_talentarena

Starbucks Lounge

Starbucks corner lounge

Ontspannen en socializen

In Gent

Een plek waar u kunt ontspannen, socializen en genieten van uw favoriete drankje, allemaal binnen handbereik op onze locatie in Gent. De Starbucks corner lounge biedt de perfecte setting om informele ontmoetingen te organiseren, nieuwe contacten te leggen en even een moment voor uzelf te nemen tijdens uw drukke werkdag.

In Antwerpen

Geen Starbucks, maar wel de heerlijk lekkere smaak van Nespresso. Voor wie van genieten en sociaal samenzijn houdt in stijl, is dit de perfecte plek. Toch liever Starbucks? Verkrijgbaar op 200 meter van ons kantoor.

Een flexibel kantoor met toegang tot gedeelde voorzieningen en services

Een ontspannen en gastvrije sfeer

Wat onze lounges te bieden hebben.

Kom langs in onze lounges en ontdek zelf de ontspannen en gastvrije sfeer. Geniet van uw favoriete drankje, maak kennis met andere ondernemers en professionals, en laat u inspireren door de dynamische omgeving van Talentarena.

Koffie op maat

Geniet van de heerlijke koffievariaties en drankjes van Starbucks en Nespresso, bereid volgens uw persoonlijke voorkeur

Informele ontmoetingsplaats

Onze lounges zijn de ideale plek om informele bijeenkomsten te organiseren met collega's, klanten of zakelijke partners.

Netwerken

Ontmoet andere professionals die gebruikmaken van onze kantoor- en vergaderruimtes en bouw waardevolle zakelijke relaties op.

Wij begrijpen de behoeften van moderne ondernemingen.

Flexibele formules voor bedrijven van alle formaten.

Ondek onze flexibele en professionele kantoor- en vergaderruimtes op maat voor elke onderneming. Organiseer bijeenkomsten met hoogwaardige faciliteiten en culinaire verwennerij.

Moderne kantoorruimte

Openspace werkplek

Nu reserveren

Scroll naar boven